TUNING LIFE blog

magazín pro tunery ZDARMA

neděle 6. září 2009

RelaxMeeting 11.-12.9.2009

Po rekordních Pardubicích tu máme další pokračování seriálu nepohodovějších srazů. Tentokrát se jedná o útulný autocamp Konopáč u Heřmanova Městce, kde se v termínu 11.-12.9.2009 rozjede další kolo RelaxMeetingu. Přestože na Konopáči nenaleznete plnohodnotné kolo AZ Pneu Tuning Cup, můžete si ověřit své finálové ambice ve vyhlášené soutěži Show&Shine Relax Cup. Moderace na plachtě této soutěže se nemohl ujmout nikdo jiný, než Chaotic. Porota z Tuning Cupu bude ve složení Martin Kokeš, Ilona Borýsková a Radek Řechka. Pokud bude potřeba, vypomůže i Míra Uriel.
Tak, jak je již zvykem, výherci si z RelaxMeetingu vždy něco odvezou. Letos tomu samozřejmě nebude jinak. Každý výherce své scény kromě poháru obdrží předplatné na 1 rok na časopisy Chrom&Plameny nebo TuningLife. Absolutní 3 vítězové obdrží poukázky na odběr autohifi od společnosti Maxx Czech Team s.r.o. http://www.hifonics.cz/ , a to v hodnotách 15, 10 a 5 000,-Kč.
Kromě soutěže Show&Shine zde naleznete další kolo soutěže EMMA a dokonce dvoubodové kolo dB Dragu. Pokud se podíváme dál, co RelaxMeeting nabízí v programu, nalezneme zde zajímavou možnost relaxace při paintballu, večerních party, v letním kině s filmem Rychlí a zběsilí, nebo můžete soutěžit se svým klubem atd.
Na čem si ale organizátoři této akce zakládají je pohoda. Tento tak trochu jiný sraz ji opravu má dosyta. Pokud si ji chcete užít z plna hrdla, je zde možnost i rezervace ubytování a spaní v peřinách, což jen tak někde nenajdete.
Pokud Vás RelaxMeeting zaujal, nezbývá nic jiného, než shlédnout pro více informací stránky organizátora http://www.relaxmeeting.cz/ a v pátek 11., nebo v sobotu 12.9. vyrazit směr Heřmanův Městec.

Tuning Life jede také!

0 komentářů: